dimecres, 30 de maig del 2012

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA DE COMPROMÍS PER SILLA AL VOLTANT DE LES FESTES DE BOUS



L’Assemblea de Compromís per Silla reunida sobiranament i per unanimitat dels seus membres va acordar el passat dijous fer un comunicat on s’expressara l’opinió del nostre col·lectiu local al voltant de les festes d’enguany, i concretament al voltant dels festejos taurins que es venen celebrant al nostre poble des de fa dècades.

En primer lloc considerem que la situació financera del l’Ajuntament de Silla a hores d’ara no permet fer unes festes com a tots ens agradaria, entenem que l’equip de govern del PP tinga la intenció d’estalviar en aquest capítol del pressupost atès que la caixa municipal permet i  a dures penes pagar les nòmines i prou.  A Silla com a la resta de l’Estat estem sofrint els retalls en serveis bàsics per als ciutadans, i fins i tot conciutadans nostres estan sofrint en primera persona els impagaments de subvencions essencials per al desenvolupament de la seua tasca. Ningú no s’escapa d’aquesta situació.

En aquest context, i independentment de la nostra opinió al respecte de la tauromàquia,  no s’entendria que l’ajuntament de Silla es gastara 4000€ al dia, per 8 dies, en la festa taurina. Aquesta quantitat és el que costa muntar i llogar la plaça, el ramat, assegurança, metge i ambulància, sense contar el desplegament especial de la brigada, la neteja i la policia local.

Es per tot l’ anteriorment exposat que proposem:

  •        Fer 4 dies de bous al carrer sense muntatge de plaça per un dels dos recorreguts històrics.

  •       Cas que es muntara la plaça, que les penyes que organitzen espectacles taurins amb cobrament d’entrada correguen amb la part proporcional de les despeses que hem descrit abans.


Compromís per Silla té la intenció de fer una enquesta cibernètica entre els veïns de Silla i presentar una moció al Ple de l’Ajuntament per tal que es tinguen en compte les nostres propostes de manera formal.

Assemblea de Compromís per Silla

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada