diumenge, 6 de març del 2011

DIVENDRES ES VA CONSTITUIR A SILLA DONES EN BLOC


Divendres passat una vintena de dones del Bloc, vam constituir l’acta fundacional del col·lectiu Dones en Bloc de Silla. Entre les presents es va decidir nomenar presidenta honorífica a Critsina Gonzàlez, una dona lligada al Bloc des de sempre, la primera dona a les nostres llistes, gran col·laboradora i lluitadora pel poble. Tot seguit es prengueren les primeres decissions, entre elles: anar juntes el proper dia 8 a la manifestació per la dona a València i convocar en un mes la següent reunió.

El grup té entre altres fins, la lluita contra el masclisme i la violència de gènere, aportar la seua veu dins del Bloc de Silla, i també treballar conjuntament amb els altres col·lectius del poble, creant una xarxa de dones de Silla oberta a totes les dones i ajudant a que la Casa de la Dona tinga contingut.

Després d’un berenar amb productes locals, valencians i de comerç just; es va fer una xarrada comentant alguns dels problemes que preocupen especialment sillers i silleres, buscant solucions per al futur, amb trellat.

Les assitents van fer una venda solidària amb alguns llibres i algunes cosetes donades per a l’acte. Es van areplegar 63,50€ i s’acordà donar-los al nou menjador social de la parròquia. També es van repartir uns detalls adquirits al C.O. Tola del poble, i algunes samarretes donades per l’organització del Bloc.

Vos animem a totes i tots a que ens acompanyeu el dia 8, ens trobarem al parterre al cantó amb carrer de la Pau.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada